Sunday, July 12, 2009

Melawat Yin & Mak Cu

Petang semalam kami sekeluarga & waida & family pergi melawat Yin di Shah Alam. Balik dari Shah Alam dah dekat malam, terus pulak pergi melawat Mak Cu & Salina yang telah berpindah ke Nilai/Salak Tinggi. Tempat yang menarik.. rumah pun lawa. Kalau owner tu nak jual, rugi la kalau dilepaskan. Seperti biasa, aku & Sha tak lepaskan peluang sebagai paparazi bekerja keras untuk mengabihkan shutter count masing2.. kah kah kah..






3 comments:

suealeen said...

ada alamat dia orang yang terbaru tak?

masih terselit kesedihan di wajah² mereka... :(

suealeen said...

abang Mizam,
ada sebab kenapa orang jual-beli rumah walo pun rumah cantik cam istana... hehehe... ;)

kak Bib said...

tq for ur entry terubat juga rindu pada cu n anak2 dia..lama juga x jumpa korang...jumpa kat blog ni pun jadilah....