Monday, July 27, 2009

| Layan Bowling! |


Hari sabtu yang lepas, kami (Aku, Sha, Mawar, Kak Lina, Abg Mizam, Kimi, Ami, Kak Ela, Awa, Jef, dan juga Siti) berada di The Summit, USJ untuk melepaskan gian main bowling sebelum adanya bowling tournment seperti yang digembar-gemburkan beberapa hari lepas. Sebenarnya nak layan di Sunway Pyramid, tapi terpaksa cancel sebab ada tournament plaks kat sana. Diorang (aku tak main pun) seme bantai 3 games sampai naik lenguh tangan hayun bola bowling tu. Ada yang mengadu patah kuku pun ada. Hehehe.. Sape tah..

So, enjoice the pix everyone..


Hayunan maut dari Kak Ela!
Awa pose baik punya..
Persaingan sengit..
Pose orang hepi dapat strike!
Mawar blur. "Ape la korang baling2 ni?"
Abg Mizam mencari inspirasi..
Siti pun datang gaks.
Ada kisah disebalik Megi dan Waffer ni..hahaha
Skor Game Pertama
Skor Game Kedua
Skor Game Ketiga
Skor game Kak Ela & Awa

* Psttt..mintak tolong publish gambar yang beramai-ramai tu ye Abg Mizam. Kitorang takde pix tu.

7 comments:

suealeen said...

kalo tournament.. abih kalah! kahkahkah! /wahaha

| Krsty Pinky | said...

ngeh2...aku pun sedar diri aku..
tu psl x men tu..hahaha~

~:|:sara:|:~ said...

kuku aku yg hancus tue...
hbs..
aduhai, lawan2 pn ttp klh gak...hahaha...
kalo prektis stp minggu de la kot kemajuan...

kak Bib said...

seronok dpt main bowling ni hilang stress...kalau marah kat org tertentu...anggap shj baling kat kepala dia...hehehe!!!

antara kenangan terindah suatu waktu dahulu...masa MSA Univ of Hartford buat bowling tournement, aku ikut join sekali...tak sangka jadi juara kategori perempuan. Dulu blh la tiap2 minggu g main.

Since balik sini dah bertahun x main...skill pun dh hilang. Permainan ni bkn susah pun...hanya perlu fokus dan cara balingan yg betul...kalau tak longkang le jawabnya.

suealeen said...

tu yang kita orang plan nak wat perlawanan antara keluarga tu... buat style pot luck.. bawak hadiah memasing or bleh contribute RM30/orang untuk sediakan hadiah

~:|:sara:|:~ said...

jom minggu ni p bantai men lg...hahaha

Intan Terpilih said...

"Ada kisah disebalik Megi dan Waffer ni..hahaha"

apa kisahnya? cita la...