Monday, July 20, 2009

Bowling tournament..


I'm thinking of organizing a family bowling tournament. Bola ni warna oren. Beratnya 12 10 kg. Kata Awa, cam Dragon Ball!


Di lane antarabangsa paling best di Malaysia ni.. mana lagi kalau bukan Sunway Pyramid.


Antara pemain handalan keluarga Allahyarham Ramli bin Hj Hamid... Entah ingat ke dak lagi nak hayun bola bowling tu camne.. ahaks!


Mungkin antara hadiah yang akan diberi...


Close up skit... Alah! Kameraku cikai je ok! Tak yah expect resolution yang canggih-manggih.


Tapi mungkin tidak... sebab yang ini sudah menjadi kepunyaan seseorang..


Atau yang ni.. (yang menjadi idaman kalbuku sebab takyah install driver. Tapi dah tentu bukan kale pink :P)


So camner pendapat korang? Kita bagi hadiah nak? Wat la cam potluck... Masing² bawak hadiah, so tak de la yang tak dapat hadiah langsung kan... Sambil tu bleh main dan enjoy yourself. Jom la weiiii! Aku cam teringin nak sponsor goodie bags lagi...

Anyway.. good game encik husband! Main sampai 3 games. Mao berasap jari-jemari. The latest he got 184 pins. Perghhhh! Takleh jadi.. balik terus bukak PC main bowling. Hahaha....





13 comments:

HasnolMizam said...

good idea..
my highest score was 244 point. keh keh keh.. Sha.. malam ni jugak kita kena start prektis!

suealeen said...

hahaha... daku geram sebab tak dapat bagi komen kat blog abang mizam...

praktis jangan tak praktis ye... terlebih praktis karang tak jadi bowling dah... dia jadi bowlong (kang).... :P

HasnolMizam said...

kek.. eh. apasal lak tak boleh bagi komen kat blog aku?

~:|:sara:|:~ said...

mmg pn tak bule...
awa pn de nak bg komen...tp tak bule...ngeh³..

marilah sume² prektis men bowling sblm terjdnya bowlongkang...kah³..

HasnolMizam said...

o ye ke.. hhee.. dulu boleh je..
saya try bagi komen boleh je..
kena tukar template baru pulak ke ni.. ish.

suealeen said...

abang mizam dah setkan pop up ye? kalo pop up boleh la kami komen... tq

addie said...

wah best idea ni.ala-ala mini family day..kalau kira2 balik dah boleh dapat 3 team.



p/s:bola oren tu beratnya 12kg

AKIZ NETWORK said...

taukeh bowling tu senyum jer tengok ada gak yg tolong cuci longkang dia .......hahah

Sharizal Sarif said...

hahaha.. ok mcm ni.. sape nak join game sorang kena bayar RM30 ke. itu untuk beli hadiah pada pemenang :P (kompom aku menang ni). jom jom prektis..

suealeen said...

setuju²!! so tarikh bila yang sesuai?

HasnolMizam said...

malam ni! kekeke

suealeen said...

malam ni ke? bleh kalo nak... kalo nak la...

seb baik la cheque daku dah clear ari ni...

~:|:sara:|:~ said...

aku nak juin same!ngee...hek²