Friday, July 3, 2009

Bulan ni siapa pula lahir?

/hihi Bulan ni birthday 2 beradik + 2 beranak. Kak Ija dengan Balqis. Aku dengan Awa.

Kak Ija lahir 28 Julai 1974. Binti pun sama cam kita orang iaitu Ramli. Haha! Balqis plak 19 Julai 2004. Balqis sebaya dengan Mastura.

Aku? Tak yah habaq la bila. Ada dah yang tau. Dah la Julai naik lagi usia ke 31, Syaaban (Ogos) ni naik pulak lagi ke usia 32 plak... adehhh..

Awa lahir 10 Julai 1986. Baru 23.. muda belia lagi.. Soklan cepumas jangan tanya dia. Setiap manusia berakal mesti berhati-hati ketika bertanya. Jika tidak, jadilah OKB yang tidak peka terhadap orang lain. OKB - orang kurang berfikir. /hmm

Age is just a number. Beza antara kita bukan beza usia, tapi beza letaknya pada taqwa dan kematangan menggunakan akal fikiran. Moga rezeki dan ketaqwaan kita bertambah seiring dengan pertambahan usia, insyaAllah.

Jadi ke weihhh... nak ke ayaq kejun ni? Kang kita orang je yang pergi...





5 comments:

~:|:sara:|:~ said...

ang ajak sapa p air tejun?haha..

kak Bib said...

Dia ajak waida...

Utk semua org yg sambut birthday dlm bulan ni aku nak wish Happy Birthday awal2...moga panjang umuq dan murah rejeki (kata tok).

Nak hadiah ka? nanti tgk budget dlu okay....mai rmh aku masak best2 blh la...hehehe!!

suealeen said...

dah aku tulih tu.. aku ajak semua laaaa... termasuk kak bib dengan awa sekali...! bleh mai dengan tak bleh mai ja...

| Krsty Pinky | said...

sori la bebeh x dpt nk g ayaq kejun..
sbb last2 balik umah..
hehehe..ponet anto yin gamaknye :P

nor akmal said...

buat jamuan makan cikit sambil homeparty...allhamdulillah biz yg aku buat kali memang cukup sesuai kepada yg nak cari produk menguruskan badan leh cuba alpha lipid ni wa dah ada testimoni,nak cerdik,nak elak nyayuk,nak sihat selalu,yg nak kena buat bypass jantung,yg kena strok mati sebelah badan,yg buah pinggang kecut kencing manis pun ada testimoni dah siapa nak join caling2 lah