Friday, July 24, 2009

Meh layan rock kapak petang² ni...

Dari awal online tadi aku dok putaq lagu Mutiara ni. Sangat² mengimbau kenangan zaman rock kapak masa aku sekolah rendah-menengah dulu. So.. layannnn... nak putaq kat warga warung plak...



Lirik Mutiara oleh kumpulan Mutiara

Berulang kenyataan kuberi
Tapi kau masih tidak mengerti
Perasaanku ini
Adakah kau memahami

Langkah hiba telah kuutuskan
Berjalan di setiap belaian
Sepi mengajar kita
Memahami bahasa cinta

Dalam bersahaja
Kau coretkan madah
Yang terindah
Dalam terpesona seraut wajahmu
Keunggulan dan kesucianmu bagai mutiara
Dan terus memancar
Di hatiku

Puisi cinta yang kian lama
Memancar indah serta bercahaya
Telah kucuba tapi tak berdaya
Hendak kulupa teringat semula
Seraut wajah


Aku macam nampak orang dok petik gitar kat hujung warung tu. Siapa no? Hangpa jangan marah kat aku putaq lagu ni. Sebenaqnya aku nak tolak entry mata merah tu ke next page ja.. /wahaha . Jangan marah no abang Kemal!

Abang Mizam ajak main bowling petang ni woiii! Mao ka tak mao?





7 comments:

| Krsty Pinky | said...

uiks..petang ni???today???dia di mana pun?
parentzku ada di sini..

Sharizal Sarif said...

ptg ni ke? ok cun! aku booking lane skrg..

suealeen said...

betul ke nak booking lane tu?
kalo betul aku nak kabo kat hubby aku...

suealeen said...

bleh le korang celebrate birthday aku ye... hahahaha

| Krsty Pinky | said...

ha'ah..kan bday kak ela kan?
adehh..nak kene cari present nih..hahaha

~:|:sara:|:~ said...

aku tau lagu ni...tp tak tau tajuk...ngeh2...heheee...

jom ri ni lak p sunway, pekena bowling 2 round...hakhakhak...

suealeen said...

harus kita pi main seround 2 satgi...