Tuesday, June 2, 2009

| Majlis Persandingan Norzihan & Shahrin |

Pada 31hb Mei 2009 yakni pada hari ahad lepas, kami beramai-ramai ke majlis persandingan Ghan di Kapar. Majlis tersebut diadakan dengan penuh gilang-gemilang. Rasanya tak perlulah panjang entri kali ini kerana masing-masing juga hadir di majlis ini. Jadi, apa yang dinantikan adalah gambar-gambar sekitar majlis persandingannya. Buat Ghan & Anden, selamat pengantin baru. Satu pesanan ikhlas buat mereka, "Masa berkahwin berkompang-kompang, jangan sesudah kahwin berLEMPANG-LEMPANG". Hehehe...

Bonda Mawar dan Mawar sempat bergambar di pelamin Ghan.
Abang Mizam - suker pandangan anda ketika ini.
Bakal OKT (Orang Kaya Tabah) - Abg Kemal
Ghan : "Abang, I redah semak, u redah semak"
Aksi maksi yang sensored.. (ye ke?)
Ghan yang ayu di majlis persandingannya.
Norzihan binti Sohari
Seperti di kayangan..salah 1 gambar yang menarik bagi aku
Ni dak giler glamer - Balqis
Kontrol cun ghan & anden..
Syafiah..I like this pix so much..sangat serius pandangan mata dia
Abang Nen, belakang tu Lina penin pale gamaknye.
Tempat makan beradab yang hebat!
Tahniah buat keluarga Ghan (dpt 1st menantu)
Tulang belakang fotografi perkahwinan seMalaya - Didiz
Awa & Kak Ela
Mak Long yang nampak tired sangat..cian

- Waida -

9 comments:

suealeen said...

kita ni assobiyah betol! hehehe!

nak komen...

1- gambar Ghan - macam menadah air.
2- gambar Syafiah - suka tengok color rambut + color carpet. hehehe.. kena la plak dengan baju dia tu..
3- gambar Abg Nen - nampak segala kesan letupan gunung berapi. hahaha <--- gelak jahat!
4- gambar Didi - aku suka sebab aku yang tembak gambar ni.. huhu!
5- gambar Awa dengan aku - best sebab nampak lesung pipit *mahal tuuu*, wajah adik-beradik yang jauh beza.
6- gambar Along - bleh cut and paste gambar dia dengan gambar aku sebab kedudukan kepala kami tu macam selari je. hehehe!

gambar Salina dengan Chu aku ada ambik tapi masih belum transfer dalam PC... thanks for the shooting.. klassss la korang!

~:|:sara:|:~ said...

erkkk! hidungku yang jambu....lalalala.....

Muhd Rushdi - Didiz said...

berlempang-lempang adalah amalan yang mulia. jangan lupa untuk mencubanya. nikmat tak terkata, umpama menampar permukaan kompang dengan penuh jitu.

muakakakakakakaka

kak Bib said...

aku paling suka tgk pic Kemal...ada gaya YB...adakah ianya bakal terjadi? Doa2kan lah ye...

suealeen said...

masa mula nampak abang kemal tu dia tengah baca apa tah sampai makan cendol. aku sebut kat kroni² yang tengah makan, "nak tengok YB dak? tu cuba cari orang yang pakai baju kuning tengah membaca tu..".. hehehe! bleh la jadi ADUN kuale eikkk!

suealeen said...

sampai plak.. sambil!

kak Bib said...

waida..beso beg tangan ko ye...since dah jadi join club mak-mak ni..tak ade dah beg tgn comel2 sangkut nye tu...

| Krsty Pinky | said...

to kak bib:
tu bkn beg tgn tu..
tu beg lampin segala mala keperluan cik mawar sorg...
nk pakai beg kecik2,x muat pampers seme..hehehe

suealeen said...

aku yang tak tahan cerita bab beg ni sebab teringat kat lina.. entah apa khazanah la dalam beg dia tu sampai risau beno nak tinggalkan kat orang pun... tak boleh tahan beb!