Wednesday, June 3, 2009

kenduri jihan by didiz


nurul dengan boboy

athir berambut pendek tetap handsome macam bapak dia

macam tepi kebun laks

macam tepi pantai laks

yin lepak buang masa

bukan official menembak dari jauh je

jiman anak kedua cik tota and cik jo.

kak wahiza terkejut diskodeng

lina dalam cubaan menghabiskan cendol yang ke-35

photographer tersohor pada hari pertama bertugas

gaya mutu keunggulan

amukan balqis

poser-poser tak sedar diri di pelamin orang

cik jas yang rajin bekerja

cik tota dan cik jo, parent jihan

7 comments:

Sharizal Sarif said...

Perghh..!! bokeh2 yang maut!..

Muhd Rushdi - Didiz said...

hasnol dan kamera memang sejoli..

HasnolMizam said...

huhuhu.. nak racun aku ke tu? wakakaka

suealeen said...

racun.. kasi racun paraquat la.. :P

Sharizal Sarif said...

ye la.. camera dgn org yang memegangnya macam pinang dibelah dua. nampak serasi.. hahaha

Muhd Rushdi - Didiz said...

ya racun tahap maksima.
tapi kalau ko nak beli, usah la beli cap sony macam tv lcd dengan home teater tu. ko beli cap Nikon.

D5000 pun best jugak, boleh twist twist screen. ada video tahap gaban lagi.

Anonymous said...

mmg kebun blakang umah ghan pon kan..tempat sepermainan ktorg mase zaman kanak2..:P