Saturday, April 25, 2009

SERUPA tapi TAK SAMA!

Hari ni agak meriah suasana di rumah Achik (ayahandaku). Di sini ada Along, Kak Bib, Una, Nadia dan sebentar tadi ada Kak Yong and family datang melawat si kecil Mawar. Al-kisahnya, selepas Kak Yong pulang, tiba-tiba saja ibu mendapat idea untuk memperagakan tudung terbaru Nadia. (Kesian, tudung Nadia jadi mangsa peragaan kali ni). Selepas ibu, kami semua bergilir-gilir memakai tudung tersebut. (dengan harapan dapat masuk majalah Nur, jadi cover girl!Hahaaha). Kemudian, idea seterusnya dari Kak Bib, adalah untuk mengambil gambar kami semua dan post ke Warung Pak Hamid. So, enjoice the picture yea... (inilah akan terjadi bila family gathering berlaku!)

Ingin vote? Sila smskan TUDUNG jarak NAMA CALON ke 44444 tekan-tekan tak dapat! Hahahaha..

Mawar juga tak ketinggalan berposing pagi tadi. Tapi dengan tudung opah dia!

= Nukilan Ruwaida =

9 comments:

~:|:sara:|:~ said...

amboi²..sukenye korang berposing tanpa aku ye...
ini mendatangkan kejelesan tahap lipan bara nih...hahaha
nadia, bak share tudung tu ke aku juge...wakakaka...

~:|:sara:|:~ said...

alololo...tomey² nye dak tecik ni pakai skaf opah dia..dah cm gaya opahnye plak...huhuhu...

| Krsty Pinky | said...

jeles..jgn x jeles..
nt ko rembatla tudung nadia tu ye..
pehtu ang amikla gambar dgn kak ela,jet,abg nen..
mesti cun..wakakaaa...

~:|:sara:|:~ said...

pic jet & abg nen sah2 di carta teratas mengalahkan calon² diatas...wakaka...cun bangat...hahaha

soh la huby ang msk same...top3 weh

| Krsty Pinky | said...

hubby aku xde la..dia x blk minggu ni..
kalo x,aku suh dh..hahahaha

suealeen said...

sungguh 'cina' muka si cilik itu...

muka abang nen kalo letak tudung memang cam muka pompuan pun!

nanti²... ada masa aku up gambar dia pakai tudung!

| Krsty Pinky | said...

huhu...tu lina kata "waida,btol ke ni anak ko?tah ttukar dgn org lain ke."
hahaha..keji btol :P

Ela said...

waida...

macam kak Shidah dululah.. orang sangka dia tu anak cina mana tah! dah namanya banjar...

un@ said...

sy pun nk syebok gak la...
ye, rindu kt adik mawar...
mmg cm cine pun...umi ckp cm muka kak farah...hehe...