Friday, April 10, 2009

Hari Lahir untuk bulan April...

Bulan April ni kita sambut hari kelahiran ahli-ahli keluarga di bawah:

1. Noorhabibah binti Ramli (01/04/1963. Tarikh ni tak betul sebenarnya tapi secara rasmi, on papernya, no choice la kan... hehehe).


Kak Bib dengan kalkulator baguk di Restoran Mak Aji Wira, Pt Buntar. Jangan terpedaya dengan tarikh. Baru je gambo ni diambil.



2. Muhammad Aliff bin Azman (04/04/1995. Aliff ni anak kak Shidah, cucu Allahyarham Ramli, anak pertama Allahyarham Hj Hamid. Along kata Along lelaki bukanlah anak sulong, tapi anak ke-3. The other 2 tu either meninggal atau keguguran, wallahu'alam. Adik-beradik mereka sebenarnya ada 8 orang).



Wajah Aliff masa tahun 2006. La ni muka dia dah lain dah.. dah masuk geng budak kacamata!!


3. Azman bin Muda (14/04/1970. Suami kak Shidah, ayah Aliff. They share the same month).



Abang Man yang sabar melayani karenah anak²nya


4. Mohd Hakimi bin Hasnol Mizam (16/04/2003. Cicit Allahyarham Hj Hamid dari Samsudin bin Hj Hamid - Acek. Anakanda ke-2 Nor Amalina).

5. Muhd Ammar Hafiz bin Rashidi (17/04/1995. Cicit Allahyarham Hj Hamid dari Ibrahim bin Hj Hamid - Angah. Anakanda pertama Norhayati binti Ibrahim).


Ammar yang pakai baju kuning... tu je la gambo dia yang ada dalam simpanan saya


SELAMAT HARI LAHIR UNTUK SEMUA AHLI KELUARGA DI ATAS. MOGA BERKAT USIA DAN REZEKI YANG DITERIMA, INSYA-ALLAH.



Maaflah jika terdapat kesilapan tarikh atau ejaan nama. Sila bagitahu ye. Sori jugak tak dak gambaq Kimie... IMHO, the best way to illustrate this thing is by creating a family tree. Gambo kalo ada bagus jugak. InsyaAllah akan dibuat sedikit demi sedikit. Tapi walau pun tiada family tree, saya ada datanya dalam bentuk power point mengikut keluarga masing². Ada masa nanti saya publish kat blog ni...



Salam sayang,
~Ela/Cik Ela~

5 comments:

Anonymous said...

gambar najmi & kimi boleh diambik kat :

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs028.snc1/3160_71660453306_827428306_1552119_4049786_n.jpg


http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs028.snc1/3160_71660413306_827428306_1552111_6439741_n.jpg


http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs028.snc1/3160_71660418306_827428306_1552112_1152047_n.jpg

-HasnolMizam

| Krsty Pinky | said...

salam...tak tau nak tulis ape..
hehehe..
anyway,gud effort..
kite dh bookmark this blog..

suealeen said...

Abang Hasnol:
tolong le join blog ni.. sumbangkan cerita tentang keluarga dan please inform Lina..


Waida:
tulis je apa saja aktiviti yang berkenaan yang boleh jadi rujukan di masa depan...

Muhd Rushdi - Didiz said...

kalkulator gile bagak...
gile kira duit ape.. hahahaa

suealeen said...

Di,
hang tau dak anak towkey restoran tu la ni ada blog sendiri. kan hang ada buat website untuk dia dulu. pi la lawat blog dia - Albanjari.