Wednesday, April 22, 2009

Sejarah badan

Entry pertama aku kat blog nie. Sebuah karya agung yang bukan semua orang boleh buat walaupun makan setiap hari. Kejayaan ini sungguh bermakna untuk kehidupan yang malas untuk masa depan.

Dulu... dulu la, bukan sekarang.
Dulu didi gemok masa darjah 4 sampai darjah 6.
Lepas tu didi jadi kurus dari tingkatan 1 sampailah ke Universiti.
Lepas habis universiti. Didi jadi gemok balik. Nak..nak lagi lepas kahwin. Sekarang didi berjaya gemok dan menjadi boroi dengan jayanya.

Orang tua-tua pesan "hidup kena membesar"... didi melaksanakan pembesaran ini dengan berjaya walaupun belum berusia 30 tahun. Sekarang didi sangat tension. Dia nak kurus balik. Semoga didi yang sekarang kurus balik macam dulu.

Siapa yang tak besar ?. Dodot, kak lina dengan yin. Tapi kemal kejap besar, kejap kecik, macam chipmore. What ever lah.

~Didi~ (woit... lenkali boh le signature!)

6 comments:

suealeen said...

up la gambo sket baru bleh nampak beza... hahaha

Muhd Rushdi - Didiz said...

nak tengok gambar kena masuk blog aku... biar pamous blog aku laks. kah kah kah.

suealeen said...

masa ko kurus tu berani la aku bertumbuk dengan ko... la ni baik tak payah! hahaha!

Muhd Rushdi - Didiz said...

sekarang tumbuk perut sedap.. boleh bounce balik. confirm. athir selalu buat.

| Krsty Pinky | said...

kakaka...mane nama penulisnye ni?
xde tulis pn..
hoho...

*ckp psl gemuk,sblom preg 46kg.bile dh 9bulan,berat 54.5kg.sjurus lepas bsalin,50kg.skrg ini 48kg.wooo..dpt blk x shape 46kg eks?

suealeen said...

di,
nanti aku cari balik gambo ko masa darjah 4-6 tu... kat kak bib ada kot... masa tu q-plus kat area atas kedai video. ko pun sama macam hubby aku. tumbuk perut dia gerenti boleh rebounce!

da,
aku ni pun dah capai 50kg. dulu belum ngandung si syafiah maintain je bawah 50kg. senang ke susah hati pun aku tak tahu! tapi masa mastura yang paling aku susah hati sebab last weight masa preg dia aku cecah 70kg!! no wonder la dia the heaviest kan..