Saturday, August 15, 2009

OVERHAUL PERUT


BERITA BAIK UTK YG BERBADAN BESAR DAN INGIN MENGEKALKAN KESIHATAN

Kepada mereka yg tak pernah meng 'overhaul' perut tu bolehlah mencuba produk ni cukup berkesan hanya setelah melalui proses Cleansing Tahap 1 baru lah proses Cleansing Tahap 2 ni boleh dilakukan dgn licin nya.

* Aku hanya ambil masa 2 hari sahaja mula hari Khamis 13/8/2009 - 15/8/2009 pukul 9.30pagi dah keluar kurang hampir 1 1/2inci ukur lilit perut*

Juga sesuai utk mereka:-
  • Ingin menurunkan berat badan dan perut kedepan.
  • Nafas berbau dan badan berbau
  • Sembelit susah buang air besar
  • Pesakit kencing manis,gout,lenguh-lenguh sendi
  • High Colestrol dan macam lagilah..............
Ini merupakan bahan yg selama ini melekat dinding usus ketebalannya mengikut habit pemakanan kita.kesan kepada pemakanan kita ialah spt cth ayat ni:-
' Kenapa aku makan ubat tu sampai habis sebotol baru berkesan kau cuma makan 1/2 botol dah ok' semakin tebal kekotoran semakin sukar keberkesanan ubat bertindak.....

panjang benda alah ni dianggarkan 5-8 kaki, aku tak sanggup nak tarik panjang2.bunyi dia jatuh tu kelepap macam kena muka director ahmad nisfu tua nak mampus'* Klik pada gambar kalu nak tahu rupanya dari dekat *

PAGI-PAGI AMIK GAMBAR..........
1 kamera 50mm F4
macam mana nak dapat gambar macam nie ?
waktu antara pukul 9.00 ke 9.15 pag1 dengan cuaca yang baik.
tunggu warna kuning (golden time) datang, pastu shoot la korang.
kit lens pun buleh................hehe tiru ayat didi sikit

perut rasa lapang sungguh.siapa yg nak mencuba calling2 aku nanti aku kena ajar kaedah dia kalu tak nanti dia tak keluar.................

contoh gambar usus yg kotor

Kebaikan Organic K-BioGreen :Organic K-BioGreen ialah makanan organik yang dipilih khas dari 58 jenis bahan unik seperti kacang, bijiran, sayur-sayuran, rumpair laut dan bifido-bakteria serta enzim makanan yang memainkan peranan penting dalam badan manusia bagi bagi membersih, mendetoksifikasi dan meremaja serta mengembalikan fungsi-fungsi organ penting dalam badan dan membina ketahanan. Apabila produk tersebut diambil sebagai makanan dalam badan, ia memberikan nutrien-nutrien yang secukupnya dan sesuai bagi mereka yang inginkan tubuh badan yang sihat dan langsing.

Organic K-BioGreen tidak mengandungi sebarang perisa buatan, pewarna, sisa-sisa anti-biotik, penggalak tumbesaran dan bahan awet. Dalam penggunaan baja, perkebunan organik telah menetapkan garis panduan yang ketat. Baja mengandungi patogen manusia, tetapi jika dirawat (dikompos) dengan betul, ia bioleh menjadi baja organik dalam bentuk selamat. Pekebun berkelulusan organik tidak dibenar menggunakan baja yang tidak dirawat kurang dari 60 hari sebelum penuaian tanaman dan ia diperiksa bagi memastikan syarat-syarat dan peraturan-peraturan dipatuhi.

Ada di antara mereka percaya bahawa makanan organik rasa lebih enak dari makanan biasa. Untuk sebab-sebab kesihatan, makanan rasa lebih enak jika makanan tersebut adalah segar.

Kebaikan Organic K-BioGreen :

  1. Meningkatkan sistem imuniti
  2. Meningkatkan sistem endokrin
  3. Membersih sistem penghadaman
  4. Membantu mengurangkan kolesterol
  5. Membantu menghalang sakit jantung
  6. Membantu menggalang sel-sel kanser
  7. Mendetoksifikasikan sel-sel badan dan saluran darah
  8. Mengaktifkan sel-sel badan
  9. Menggalakkan metabolisme
  10. Mengawal organ-organ dalaman
  11. Mengurangkan tekanan
  12. Meningkatkan ingatan
  13. Meningkatkan keadaan mental dan fizikal
  14. Bertindak sebagai agen anti-oksida
  15. Membekalkan vitamin, mineral dan nutrien yang lengkap
  16. Melembapkan kulit dan membantu menghalang alahan kulit
  17. Membantu menahan lapar dan menguruskan badan
  18. Mengembalikan kecantikan asli
* Untuk mereka yg berminat utk menjadi agen jualan amat dialu-alukan kerana kekurangan stokis di semua negeri dan daerah diseluruh malaysia cth:-perak 3,pahang 1,Tganu 1,Pahang 1,selangor 1 .....jom cari duit raya huhu..........................

sedikit info :
  • Syarikat Bumiputera
  • Rangkaian perniagaan di 42 buah negara.
  • Jualan sebulan 80-100 juta sebulan
  • Sejak tahun 2000

13 comments:

HasnolMizam said...

Aku baru tengah nak makan nasik ni.. terpaksa berhenti jap. Kau punya 'bahan' ke ni? Cuba kau HDR kan gambar yang kau ambik ni.. sure boleh muntah sesiapa yang melihatnya..

Berapa harga produk ni?

Sharizal said...

akekeke.. hebat!! meh secawann

AKIZ NETWORK said...

RM165.50 SAHAJA KANDUNGAN 1/2 KG
KAU KLIK GAMBAR TU AKU D/LOAD FULL SIZE W/OUT EDIT

BERAT BADAN MULA TURUN YG PERUT BUNCIT MEMANG NAMPAK KESAN......BENDA YG KELUAR TU BUKAN NAJIS TETAPI KELADAK YANG TERKUMPUL SELAMA KITA DI LAHIRKAN YG MELEKAT KAT DINDING USUS.....DAH BERSIH BARU DAPAT KESAN PEMAKANAN YG PENUH CAM TABUR BAJA KELILING POKOK YG TAK ADA RUMPUT KAT KELILING DIA .......AKU PROMOTE KEPADA YG NAK KURUS DAN BERPENYAKIT SEMALAM AKU DAH BUAT SALES DI GRIK SEBANYAK RM1500 1 HARI JER........

HasnolMizam said...

pergh.. ubat nak gemuk ada tak?

AKIZ NETWORK said...

bila selaput tu dah keluar anda boleh menikmati kualiti pemakan utk kembali kepada tubuh yg bersesuaian senag cakap khasiat tu dapat di serap 100% peratus

jgn ingat yg kurus pun tak leh keluar barang camtu....

HasnolMizam said...

macam mana cara makan dia? Sedap tak?

AKIZ NETWORK said...

rasa macam minum susu shake dgn perisa pisang boleh tambah dgn apa jua perisa nanti kita jumpa raya aku akan terangkan lebih detail......mak sedang mencuba kemungkinan benda tu akan keluar hari ini 19/8

HasnolMizam said...
This comment has been removed by the author.
HasnolMizam said...

Mesti malam ni kau balik PH untuk ambik gambar..kan?kan?

Muhd Rushdi - Didiz said...

mak cakap, ko sponsor je kat didi. boleh jadi testimonial yang baik. muakakakakakakkkaakakakaka.

aku minum alpha lipid apasal tak jadi transformers pun ?

Lina said...

bila dah start makan ubat tu utk satu tempoh, bila berhenti ada efek lain tak? macam perut buncit 2 kali ganda ke? ubat ni serbuk ke pil?

AKIZ NETWORK said...

ITU BUKAN UBAT,KANDUNGAN DIA ADALAH BIJIRIN,SAYURAN KEKACANG

KAU MAKAN SAYUR NGAN BUAH-BUAHAN ADA EFEK TAK?

KALAU BERHENTI MAKAN SOALAN YG BAIK....BOLEH TAK BERHENTI JGN MAKAN SAYUR DAN BUAH-BUAHAN
SERBUK MENGANTI PENGAMBILAN NUTRIEN YG KITA TAK DAPAT MELALU PEMAKANAN HARIAN.

Muhd Rushdi - Didiz said...

harga berapa ?