Tuesday, May 19, 2009

X PULAU LANG TAPI GUNUNG LANG

Aku tak dapat nak ke Pulau Lang cam diorang tu tapi aku sempat gi Gunung Lang IPOH je.Dapat gak bawa budak budak tu berjalan2 asyik terperap kat rumah je boring gak

huhu.....boleh naik bot gi ketengah2 tasik........cam pulau gak
dapat gak merasa bagi makan ikan kat depan jeti,ikan beso2 tu yop...........tasik terletak di belakang bukit batu kapur

5 comments:

Ela said...

isk... aku teringin nak ke gunung lang ni dari aku study kat ipoh lagi... cisss!

noorra said...

best je pemandangan dia...aku suka panorama tu berlata belakangkan bukit...ada tasik...wow...menawan sungguh!!!...masuk kena duit tak?

AKIZ NETWORK said...

NAIK BOT KENA RM3 DEWASA RM1.5 KANAK2 NAK FREE BERENANG JER............

~:|:sara:|:~ said...

haddoi...aku mudah rindu pada tempat² hijau cem gini...

nnt leh la kita beramai² p...mst bez kan...leh snorkling x?hahaha..

Ela said...

boleh.... aku teringin gak... teringin nak jumpak dengan NAGA... gagagaga!