Thursday, May 14, 2009

HORMATI ORG YG LEBIH TUA ????????


Apa pendapat anda mengenai gambo ini?
Hormati org tua atau sebaliknya........................................huhuhu.........

Panaskan kedai kopi lekas

7 comments:

Ela said...

aksi melampau???

kak Bib said...

biasalah nak bodek!

Anonymous said...

mengampu

The Hobbit Frodo said...

hahhahaha .... rasanya ni tindakan hormat pada pemimpin lah akak2 semer. aper lak halnya bila Sultan mana negeri tah mencemar duli salam Tok Guru? Konsepnya sama ~ kita x leh terus judge org tu nak mengampu bagai ... (matilah .. tetiba terjah kat sini ... larikkkkkkkkkkkkkkkk)

huhuhuhuhu

wassalam

Anonymous said...

Maaf la dik...aku mmg menyampah kat Najib ni....tak hingin nak respect dia...dan sampai matipun tak mengaku dia PM M'sia ni...

Punya bodo org Umno ni sampai pemimpin seburuk akhlak dia ni diambil jadi ketua!!! bapak rasuah, bunuh org dan rampas negeri org....

Heee...mmg ngong org yg pilih dia ni!!!!

Ela said...

nak salam siapa ke kambing ke tak perlu la sampai berlebihan sampai menyengetkan badan... cari cara salam Rasulullah saw itu lebih baik...

~:|:sara:|:~ said...

sedih aku tengok pix ni..sayu je hati...wakakaka...eh silap sob..sob..sob..(smbl amek ujung baju nak lap air mata)