Wednesday, September 30, 2009

peranginan titi hayun, yan kedah

pemandangan dari atas gunung jerai
pantai murni, yan besar kedah
sunset pantai murni yang kedah
titi hayun, sungai

28hb september 2009 - baru berpeluang balik ke pengkalan hulu. kami pergi naik gunung jerai tapi tak tidur sana sebab regency hotel dah take over gunung jerai. Habis semua bilik jadi mahal, paling murah pun rm180. So kitaorang turun balik, pergi ke Yan. Titi hayun ada sungai dan sewa bilik cuma rm100 dapat kembar lagi. tidur sana 1 hari. jalan-jalan kat pantai murni, tengok sunset pastu melantak sampai buncit.

makan mee udang, mee rebus, nasi goreng, nasi campur, roti canai, kopi, teh, milo semua tibai. kenyang tak terhingga, abis sebulan punya puasa.



5 comments:

suealeen said...

gambaq cun-melecun siot... nanti aku terjah sana plak...

NORHAYATI BERAHIM said...

cantik-cantik gambar tu..dan makan pun banyaknya..he.he

kak Bib said...

nanti nak p jugak lah ke sana...

azaa said...

salam, ada no contact chalet dak? nak booking laa

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.