Monday, October 12, 2009

Makan²...



Seluruh ahli Warung Kopi Pak Hamid dijemput ke rumah kami bertempat seperti di atas pada hari Sabtu, 17 Oktober 2009. Masa sebenarnya ikut suka (ahli Warung sahaja). Korang nak mai tidoq pun boleh... Nak men game tak dak la. Tapi online macam Mafia Wars aku on je.. kehkehkeh! Jangan tak datang ye... rindu nak bergeder aka bergossip dengan korang.





6 comments:

Lina said...

aku kena kerja la hari sabtu tu kat open house ofis aku. dia launch new office sekali...

suealeen said...

Lina, ko datanglah lambat sket pun tak pe.. kan aku kata no time limit untuk warga warung...

| Krsty Pinky | said...

i'll be coming with my parentz..

~:|:sara:|:~ said...

gud²...
sile la sile...

suealeen said...

jangan lupa bawak si Qyrenmun sekali... hehehe...

mu nak datang pukul berapa, Da? kalo tengahari ada member RH nak datang rumah.

| Krsty Pinky | said...

tak pasti what time lae..